De csak sorjában. A hírek és előzetesek közül leginkább az ország első, minden részletre kiterjedő, hat oldalas Assassin's Creed 2 előzetesét szeretném kiemelni. Hatalmas mennyiségű információ a közelmúlt egyik legellentmondásosabb játékának második epizódjáról — vajon most sikerül kiköszörülni a csorbát? A cikkből kiderül! Ez persze korántsem minden, hiszen jelen számunk a folytatások különkiadása is lehetne, elvégre többek között szó esik (mit esik, ömlik!) a BioShock 2-ről, a Call of Juarez: Bound in Bloodról és a Risenről, a Gothicot fejlesztő Piranha Bytes új játékáról is. Persze akkor is érdemes figyelmet szentelni az újságnak, ha valakit a R.U.S.E. vagy a Split/Second érdekel.

Megjelent a 2009/06-os PC Guru!

Nem vagyunk babonásak, így nyugodt szívvel adunk közre egészen pontosan 13 darab PC-s tesztet (persze azért éjfélkor dobtunk pár fekete macskát a Dunába, szigorúan a folyónak háttal állva, a bal vállunk fölött). Chris például nekiesett a Demigodnak, és alaposan meg is írta a véleményét a DotA alapjaira építkező, villámgyors stratégiáról. Ebben a hónapban sem ússzuk meg Vin Diesel nélkül: mindenki kedvenc filmszínésze ezúttal Riddick szerepében tér vissza az Assault on Dark Athena című játékban. A további, szintén pontos és megbízható tesztek, a teljesség igénye nélkül: Wanted: Weapons of Fate, Elven Legacy, Stormrise, CoH: Tales of Valor, Braid, Zeno Clash, Neverwinter Nights: Mysteries of Westgate.

Megjelent a 2009/06-os PC Guru!Megjelent a 2009/06-os PC Guru!

A hardveres oldalak is erejük teljében ünneplik a tavaszi kánikulát. Kicsit megkapargattuk a DirectX 11 állásait, így kiderül, mit tudunk most — vajon tényleg itt a jövő, vagy ez is csak annyira fontos, mint a DirectX 10? Megemlékezünk az AMD új bikájáról, az Ati Radeon 4890-ről, szó esik a játék PC-k előnyeiről és hátrányairól a konzolokkal szemben, illetve Patrik töviről hegyire elmagyarázza, hogy melyik CPU-hoz melyik videokártyát éri meg megvenni.

A megszokott rovatok mellett természetesen most is igyekeztünk érdekesebb témákat (a megszokottól kicsit talán eltérő módon) feldolgozni: összeszedtünk 5 ötletet arra, hogyan készüljetek a nyári játékra, elemeztük, mi lehet a Rockstar titka, illetve megnéztük, milyen MMOG-k növekednek a WoW árnyékában. Emellett persze most is nyereményjátékkal és a megszokott minőséggel várunk mindenkit.

Csütörtök reggeltől az újságárusoknál!