A Xiaomi ma bejelentette, hogy világszerte megkezdi a RedmiNote 11 termékcsalád értékesítését. Négy vadonatúj készülékkel folytatódik tovább a RedmiNote sorozat sikertörténete: RedmiNote 11 Pro 5G, RedmiNote 11 Pro, RedmiNote 11S és RedmiNote 11. Az új termékcsalád a hozzá fűzött elvárásoknak megfelelve, még a korábbiaknál is izmosabb képességeket és funkciókat vonultat fel. Az új RedmiNote 11 termékcsalád képes újabb, még magasabb szintre emelni a kamerarendszere, a kijelzője minőségét, a processzora teljesítményét és az újratöltés sebességét. Ez azt jelenti, hogy a prémium kategóriára jellemző tulajdonságokat tesz a legszélesebb vásárlóközönség számára elérhetővé.

Csúcsminőségű kamera a kivételes képminőségért 

Ismét a prémium kategóriára jellemző élményt nyújt a RedmiNote 11 Pro 5G, RedmiNote 11 Pro, és a RedmiNote 11S telefonok kamera rendszere. A fő kamera újra 108 MP-es, amely lehetővé teszi, hogy az élet fontos pillanatait nagy felbontásban, élethű részletességgel tudja a felhasználó megragadni. A hatalmas, 1/1.52"-es méretű Samsung HM2 szenzor képességeit kihasználva, a főkamera 9-az-1-ben pixel binning és dualnative ISO technológiát alkalmaz, hogy elképesztő képeket varázsoljon elénk nagy dinamikai- és széles színtartományban – mindezt gyenge megvilágítás mellett is produkálva. A 8MP-es ultraszéles látószögű kamera új perspektívákat nyit meg a 118-fokos látószögnek köszönhetően, a 2 MP-es makró kamera pedig az egész közelről készített képek apró részleteit is képes megörökíteni. Mindezeken túl, a RedmiNote 11 Pro, a RedmiNote 11S és a RedmiNote 11 2 MP-es, nagy mélységélességű kamerája lehetővé teszi a természetes bokeh effekt alkalmazását is, például portrék esetében. A RedmiNote 11 Pro 5G, a RedmiNote 11 Pro és a RedmiNote 11S előlapi kamerája 16 MP-es, ami azt jelent, hogy a szelfik is élesek és természetes hatásúak lesznek.

1-12.jpg

Gyors és erős minden téren 

A teljesítményt tekintve is előre léptek a RedmiNote 11 telefonok. A RedmiNote 11 Pro 5G-t a továbbfejlesztett nyolcmagos Snapdragon® 695 processzor hajtja meg. Ez a chipset 5G képességeket kínál és elsőrangú teljesítményt, amely a csúcsminőséget képviselő 6 nm-es technológiának és a maximális 2,2 GHz-es órajelnek köszönhető. A RedmiNote 11 Pro és a RedmiNote 11S továbbfejlesztett, nyolcmagos MediaTek G96 processzorral és akár 8 GB RAM-mal száll versenybe. A RedmiNote 11 6 nm-es technológiával készült, Snapdragon® 680 processzort kapott, amely amellett, hogy bivaly erős, takarékosan is bánik az erejével. Mindezek mellett, mind a négy RedmiNote 11 telefonba 5,000mAh kapacitású akkumulátorokat tettek. Ezt a kivételes kapacitású akksit egy csúcsminőségű 67 W-os turbótöltő egészíti ki a RedmiNote 11 Pro 5G és a RedmiNote 11 Pro esetében – ennek elég 15 perc, hogy az akkut 50 százalékos szintre töltse*. A RedmiNote 11S és a RedmiNote 11 egy 33 W-os gyorstöltőt kapott, ami körülbelül egy óra alatt tölti fel teljesen a telefont*