A hétfőn indult frissítés keretében a Valve száz nagyon ritka arany franciakulcsot bocsátott ki, melyek „bearanyozzák” az ellenfeleket, illetve minden 25. begyűjtött kulccsal részletekre derült fény az update tartalmát illetően -- a felhasználók pedig tettek is arról, hogy minél hamarabb megtudjanak mindent.

Az első nap megismerkedtünk az új sörtétes puskával (Frontier Justice), melynek ugyan az elődhöz képest kisebb a tárja és nem ad kritikus támadásokat, de az automata gépágyúkat kihasználva nagyon is halálos. Másnap bemutatásra került 35 új achievement, egy új pálya (Upward-Payload) és a The Wrangler, mellyel távolról irányíthatjuk a sentryket, valamit pajzzsal és gyorsabb tüzeléssel is elláthatjuk ezeket. Végül pedig tegnap leleplezésre került a The Gunslinger, mely a hagyományos franciakulcsot váltja.

Megjelent az Engineer Update

A kesztyű érdekessége, hogy 25 százalékkal megnöveli használója életerejét, minden harmadik ütése kritikus támadás, és ami a legfontosabb: olcsón és gyorsan mini sentryket lehet ezzel építeni, melyek bár feleakkorát sebeznek, mint a normál társaik, és nem lehet őket fejleszteni vagy javítani, megfelelő helyre rakva nagy segítségek lehetnek.

A tegnap óta elérhető frissítés továbbá még három új pályát (Thunder Mountain-Payload, Hightower-Payload Race, ColdFront-Capture Point), és számos hibajavítást is tartalmaz.