Az Irrational Games új játékáról kiszivárgott, hogy Icarus kódnéven fejlesztik, s mivel már korábban is sokan hitték, hogy egy X-COM folytatást hegeszt a népszerű csapat, internet-szerte X-COM: Icarusként kezdtek referálni a projektre. Most viszont reagált az Irrational főnöksége, és lehet, hogy mégsem a régi vizekre eveznek vissza.

Ken Levine, a cég feje a Game Informernek adott interjút, és elmondta, hogy nem örül, amiért az emberek messzemenő következtetéseket vonnak le az Irrational Games be nem jelentett, Icarus kódnevű munkájával kapcsolatban. Szerinte ugyanis meglehetős esélye van, hogy ez csalódáshoz vezet, ezáltal elültetve, hogy mégsem a legendás X-COM tér vissza egy új generációs játékban. "Van pletyka, melyben van igazság, és olyan is, amiben nincs. Épp ezért kérünk mindenkit, hogy ne vonjanak le messzemenő következtetéseket." -- mondta Ken.

Az új játékról egyelőre annyit árult el, hogy még nincs abban az állapotban, hogy beszélhessen róla, de amint ez megváltozik, mindent meg fogunk tudni. Hát, ezzel nem mondott újat.

(A képek a srácok legnagyobb sikeréből, a Bioshockból valók.)