A jelenleg még a bétateszt fázisában tartó -– de bárki számára elérhető -- ráncfelvarrás legszembetűnőbb része az új, fekete dizájn, mellyel együtt szinte mindegyik menüpont is átalakul. A bolt, a játékaink listája, illetve a hírek szekció mind-mind egy modernebb, letisztultabb külsővel áll előttünk, az új funkcióknak hála pedig öröm a használatuk.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

A játékaink listáját ezentúl háromféle nézetben láthatjuk, illetve új, általunk definiált kategóriákat adhatunk meg a programok hatékonyabb rendezése céljából. Továbbá a boltban található játékok nevére kattintva láthatjuk, hogy a barátaink közül kik vették azt meg, az apróbb, de ugyanolyan hasznos újítások sorában pedig az átalakított, több információval szolgáló letöltések szekció, az áttekinthetőbbé vált achievementek listája, és az tartozik, hogy a beépített webböngésző már nem az Internet Explorerre támaszkodik, tehát elméletben gyorsabb netezés valósulhat meg.

Ha szeretnéd kipróbálni a bétát, indítsd el a Steamet, majd kattints ERRE a linkre, és a Beta participation résznél válaszd ki az UI Update-ot.