• Most már szinte biztos a Resident Evil sorozat létezése
  • A Netflix adatbázisából származik az ajánló

“A marylandi Clearfield városára már régóta az Umbrella Corporation, a bezárt Greenwood Elmegyógyintézet és Washington, D.C. árnyéka vetül - de csak látszólag független egymástól a három behemót. Ma, huszonhat évvel a T-Vírus felfedezése után egy újabb kitörés első jeleire elkezdenek feltárulni az általuk őrzött tiktok” - áll a hivatalos leírásban.

A bejegyzést azóta eltávolították a Netflix Media Centeréből - legalábbis a cikk írásának pillanatában már nem találtuk ott, még szerencse, hogy a Wayback Machine internet-archívuma megőrizte nekünk.

Most, hogy már gyakorlatilag hivatalos a sorozat létezése, már csak az a kérdés, hogy mennyire fog a játékok történetére támaszkodni - vagy inkább elrugaszkodik tőlük és inkább a filmeket veszi alapul. Ez utóbbi már csak azért is esélyes, mert a pletykák szerint ugyanaz a Constantin Film áll majd mögöttük, mint Paul W.S. Anderson agymenései művei mögött.

Akárhogyan is legyen, így már hitelt érdemel az a korábbi hír, miszerint még a nyáron elkezdődik a forgatás, és ha minden jól megy, jövő év elején már nézhetjük is az első évadot.

resident-evil-netflix-logo.jpg