• Rengeteg kritikát kapott Sonic külseje a készülő mozifilm kapcsán
  • Jeff Fowler rendező azt ígéri. változtatni fognak

Kedden megérkezett a Sonic the Hedgehog mozifilm első előzetese, melyet azóta már szinkronizált formában is láthattunk, és bár a főgonoszt, Dr. Robotnikot alakító Jim Carrey-t a többség örömmel fogadta, a főhős, Sonic rengeteg kritikát kapott.

megvaltoztatjak-sonic-kulsejet-a-rengeteg-kritika-miatt.jpg

Már az első plakátok és szivárgások sem voltak túl biztatóak, a trailer alapján pedig végleg bebizonyosodott, hogy nem igazán sikerült eltalálni a szuperszónikus sündisznó külsejét, aki túlságosan emberszerű lett, és játékbéli másának több jellegzetességén is változtattak.

A jó hír az, hogy a készítők meghallották a kritikákat, és változtatni fognak - Jeff Fowler rendező így reagált a Twitteren:

"Köszönet a támogatásotokért és a kritikákért. Az üzenet egyértelmű és világos: nem vagytok elégedettek a dizájnnal és változásokat szeretnétek. Ez meg fog történni. A Paramountnál és a Segánál mindenki elkötelezett aziránt, hogy a karakter a lehető legjobb legyen."

A film premierje novemberben lesz (nálunk január 2-án mutatják be), úgyhogy van még idő változtatni - reméljük, hogy az új verzióval már mindenki sokkal elégedettebb lesz.