• Már zajlik az Utódlás 4. évadának forgatása, az alkotókon múlik, hogy folytatják-e a szériát
  • A Westworld jövőjéről egyelőre nem tárgyalt az HBO
  • 2023 elején debütál az élőszereplős The Last of Us sorozat

Megtorpant európai terjeszkedése ellenére továbbra is rengeteg izgalmas sorozat fut az HBO műsorán, a csatorna és streamingszolgáltatója például több Emmy-jelölést kapott a héten, mint a rivális Netflix. Tucat számra gyűjtötte az elismeréseket többek közt az Utódlás, A Fehér Lótusz és az Eufória. A díjeső kapcsán a csatorna vezetője, Casey Bloys beszélt a The Hollywood Reportnek sorozataik jövőjéről.

Utódlás

Bloys elárulta, hogy az HBO zöld utat adott az Utódlás további évadjainak. Kizárólag a készítőkön múlik, hogy találnak-e még arra érdemes történeteket a sorozatban, a negyedik felvonás forgatása mindenesetre elkezdődött. A csatorna vezetője szerint az Utódlás szűkösebb történet, mint a Trónok harca típusú univerzumok, ezért a sikerek ellenére sem várható testvérszériák érkezése. A negyedik szezonról Bloys annyit mondott élcelődve, hogy még több családi viszályra lehet számítani.

Westworld

Az interjúból kiderül, hogy egyelőre nem született döntés a Westworld jövőjéről, sőt még nem is beszéltek az ötödik szezon részleteiről. Lisa Joy és Jonathan Nolan egyébként korábban további két évadra állapodott meg az HBO-val.

Jon Snow sorozata

Bloys rövidre zárta a Jon Snow saját sorozatát illető kérdést, semmilyen konkrétumról nem tudott beszámolni. A Sákrányok háza című első Trónok harca spin-off előzetese magyarul is látható, míg George Martin regényciklusának fináléjával kapcsolatos döntéseiről itt olvashattok.

helensloan-hbophoto48127.jpg
(A kép forrása: Variety)

The Last of Us

Végül kiderült, hogy 2023 elején várható a The Last of Us sorozat premierje, aminek forgatásáról nemrég érkezett néhány lesifotó. Az élőszereplős szériában Joelt Pedro Pascal (A mandalóri), Ellie-t Bella Ramsey (Trónok Harca), Billt pedig Nick Offerman (Városfejlesztési osztály) alakítja. Jeffrey Pierce, aki a játékban Joel testvére, Tommy hangját kölcsönzi, ezúttal egy Perry nevű lázadó bőrében tűnik fel.