• Bemutatkozott a Metal: Hellsinger
  • Ez egy FPS / ritmusjáték hibrid
  • 2021-ben érkezik PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra

Emlékeztek még a nemrégiben bemutatott BPM: Bullets Per Minute című játékra? Nos, úgy tűnik, hogy a shooterek és a ritmusjátékok ötvözése másnak is eszébe jutott, most ugyanis bemutatkozott egy kísértetiesen hasonló, csak éppen jóval nagyszabásúbb projekt is a Metal: Hellsinger képében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az The Outsiders csapatánál készülő shooterben a zene ütemére kell rendet tennünk a több ezer poklot egyesítő The Infernal Planes világában, az epikus sztori kampány mellett pedig (melyet egyébként Troy Baker fog narrálni nekünk) Challenge mód is lesz, ahol még tovább tökéletesíthetjük tudásunkat.

A játék fejlesztését az a David Goldfarb vezényli, aki korábban a Payday 2 rendezője, illetve a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 vezető dizájnere volt. A kifejezetten a játékhoz készített soundtrack pedig olyan metálénekesek közreműködésével készült, mint Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork) vagy Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

A PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra készülő Metal: Hellsinger valamikor 2021 folyamán érkezik, lent pedig nemcsak az első trailert nézhetitek meg róla, hanem egy hosszabb gameplay jelenetekkel aláfestett interjút is.