A Square Enix Europe nemrégiben az Egyesült Államokban foglalta le a Lara Croft: Reflections címet, amelyről halvány lila gőzünk sincs, hogy mi lehet -- de azt tudjuk, hogy mi nem lesz. Biztosan nem egy szólista letölthető tartalommal állunk szemben, ugyanis a héten a Crystal Dynamics nemzetközi termékmenedzsere kijelentette: minden letölthető tartalmat annak fognak szentelni, hogy a multiplayer módot bővítsék.

Az is kizárt, hogy egy, a Lara Croft and the Guardian of Lighthoz hasonló kisebb játékot kapjunk, ezzel kapcsolatban ugyanis a cégtől Noah Hughes még március elején azt nyilatkozta, hogy nem tervezik ennek az irányvonalnak a folytatását, csupán kísérletezésre használták. A kísérletezés mellesleg a kooperatív mód lehetőségét célozta, amit végül elvetettek a rebootban.

Akkor mégis mi lehet a Lara Croft: Reflections? Nos, szóba jöhet egy, a nagy testvér szellemiségében készült, PlayStation Vitára vagy egyéb hordozható készülékre érkező mellékhajtás, de akár egy kisebb animációs filmet is kaphatunk. Várjuk a fejleményeket!

Mi az a Lara Croft: Reflections?