Alig néhány óra van már csak hátra a Digitális Jólét Program által életre hívott Mesterséges Intelligencia Koalíció óriási nyereményjátékának első sorsolásáig. Az MI Kihívás teljesítésével bekerülsz egy kalapba, ahonnan július 8-án kihúzzák majd azt a szerencsést, aki gazdagabb lesz egy PlayStation 5 konzollal. Még ma csináld végig az online kurzust, ismerkedj meg az MI alapjaival és add meg magadnak az esélyt, hogy nálad landoljon a PS5!

descriptive text

HOGYAN NYERHETED MEG A PLAYSTATION 5 KONZOLT ÉS AZ RTX 3060-AS, VALAMINT GTX 1660 SUPER VIDEOKÁRTYÁKAT?

  1. lépés: Regisztrálj az MI kihívásra és pipáld be a nyereményjáték checkboxot!
  2. lépés: Végezd el az MI Kihívás kurzust, amiről kapsz egy tanúsítványt a végén!
  3. lépés: Várd a sorsolást!

c1g.jpg

MIT KELL TUDNI AZ MI KIHÍVÁSRÓL, MIÉRT ÉRI MEG ELVÉGEZNI A KURZUST?

A négy fejezetből álló online kurzus során megismerheted a mesterséges intelligencia alapfogalmait, az eredetét, a jelenlegi trendeket. Az etikai kételyek alapos körbejárása, ezen kérdések megválaszolása szintén az oktatóanyag részét képezi. A kurzus számos felhasználási eset bemutatásával világít rá a technológia által kínált gyakorlati előnyökre. Foglalkozik az MI jogi aspektusával, társadalomra gyakorolt hatásaival és számos alkalmazási területet mutat be a mindennapi életből. Sikertörténetek és esettanulmányok révén fedezteti fel az MI széleskörű alkalmazási lehetőségeit az iparágakban, miközben körképet ad Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájáról és a Mesterséges Intelligencia Koalíció munkájáról.

Az MI kihívás nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod, az adatkezelésről itt találsz információkatFontos fejben tartanod, hogy a kurzus elvégézésére a regisztrációtól kezdődően két hét áll rendelkezésedre!

MILYEN NYEREMÉNYEK ÜTHETIK A MARKOD, HA TELJESÍTETTED AZ MI KIHÍVÁST?

A játékosok között kisorsolnak két darab PlayStation 5 játékkonzolt, egy GeForce GTX 1660 SUPER és egy GeForce RTX 3060-as videokártyát