• Az előrendelők a képességeket és a külsőt befolyásoló DLC-ket kapnak
  • A játék bír egy aszimmetrikus online móddal
  • Ennek ellenére játszható lesz offline is

Az Amazonon tűnt fel a Mirror’s Edge Catalyst előrendeléséért járó extrák leírása. Ezek alapján azok, akik már a megjelenés előtt leadják rendelésüket a játékra, kapnak egy Combat Runner Kitet, ami a leírás alapján Faith erejére fog hatni, valamint egy Speed Runner Kitet, ami a sebességet támogatja. Mindemellett jár még majd az előrendelés mellé egy harci és sebesség témájú Projection Shader, amivel hősnőnk külsejét változtathatjuk meg, kiríva az online játékosok tömegéből.

A Mirror’s Edge Catalyst multiplayere nem lesz egyszerű eset, hiszen nem egy klasszikus kooperatív vagy kompetitív módról van szó, hanem egy olyanról, amiben a játékosok hatással lehetnek a többiek játékára. Hogy ez mégis hogyan fog megvalósulni, az egyelőre még kicsit homályos, minden esetre az E3 2015-ön Patrick Bach, a DICE vezérigazgatója biztosított minket, hogy egymással azért nem fogunk tudni kicseszni.

Valószínűleg azért sem, mert játszhatunk offline is, derült ki az egyik fejlesztő, Sara Jansson tweetjéből. Persze hozzátette, hogy a közösségi komponenssel sokkal szórakoztatóbb lesz a Mirror’s Edge Catalyst.


Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!