• Mobilos fotópályázatot indul
  • A Huawei és a National Geographic szervezi
  • Magyarországról is lehet nevezni
  • 6 kategóriában várják a fényképeket
  • Augusztus 20-ig lehet nevezni

A mai nappal elindul a Huawei és a National Geographic közös fotópályázata, melyre az egész világról várják a nevezőket. A verseny második alkalommal kerül megrendezésre, és idén először Magyarországról is fogadják a pályázatokat.

A Next Image Mobile Photography Contest alkalmából a versenyzők 6 kategóriában küzdhetnek meg egymással a „2018 Legjobb Okostelefon Fotósa” címért. A kategóriák a következők: Faces, Good Night, Hello, life!, Check-In, Nature és Storyboard. A pályaműveket a Next Image hivatalos internetes felületén várják, ahol a versenyzőknek maguknak kell létrehozniuk saját galériájukat, és feltölteni az okostelefonokkal készült képeket. Az alkotásokat augusztus 20-ig várják a szervezők.

A szakmai zsűri -- melyben a Csodanő, Gal Gadot maga is helyet foglal -- mellett augusztus 28-ig bárki szavazhat. A közönség által legjobbnak ítélt 50 képből fogja a zsűri kiválasztani a nyerteseket, akik részt vehetnek a Next Image Global szuperdöntőjében.

A végső győztes markát egy Huawei MateBook X Notebook fog ütni, emellett pedig a National Geographicban való megjelenés és a tízezer eurós pénzjutalom várja, valamint lehetőséget kap, hogy részt vegyen idén szeptemberben a fotós magazin tíznapos olaszországi fotóstúráján.

huawei-palyazat.png