• Érdekes információk láttak napvilágot
  • A Mortal Kombat 1 extra karaktereiről
  • Akikhez két ismert arc is csatlakozhat

A nagy bejelentés a napokban megtörtént: érkezik a Mortal Kombat 1, amely teljes reboot lesz. Egy kiszivárgás alapján most kiderült, hogy Megan Fox és Travis Scott is szerepelhetnek a játékban, mint elérhető karakterek. Ezt Colin Moriarty állítja, aki elmondta, hogy ugyanaz a személy, aki kiszivárogtatta neki, hogy Jean-Claude Van Damme is benne lesz a játékban, Foxot és Scottot is megemlítette.

Van Damme egyébként már megerősítette, hogy Johnny Cage alternatív skinje lesz a Mortal Kombat 1-ben. Ezt nem sokkal azután közölte, hogy a múlt héten megjelent a leleplező előzetes. Sanszos, hogy a színésznő és a rapper is egy-egy ikonikus Mortal Kombat karakter alternatív skinjei lesznek – már ha igaz a dolog és tényleg bekerülnek. A legvalószínűbb jelölt Fox számára Kitana lenne. A színésznő már 2016 óta harcol azért, hogy eljátszhassa Kitanát egy Mortal Kombat-filmben. Travis Scottra egyelőre tippünk sincs. Ti mit gondoltok? Melyik Mortal Kombat karakter szerepében tűnhetne ő fel?

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!