• A Mortal Kombat 1 vezeti az előrendelési listát
  • Legalábbis a PlayStation Store-ban
  • Ráadásul a drágább, prémium kiadás
  • Szeptember 19-én érkezik a játék

Már a hivatalos bejelentést megelőző hetekben is óriási volt a felhajtás a Mortal Kombat 1 körül (pedig akkor még azt sem tudtuk, hogy ez lesz a címe), az előzetes óta viszont olyan sebességgel robog (pontosabban száguld) a hype-vonat, hogy azt már szemmel sem nagyon lehet követni. Az elmúlt napokban elég sok dolog kiderült a NetherRealm Studios verekedős játékával kapcsolatban, például, hogy a fejlesztők megnyomták a reset gombot a történetet illetően, így kezdődik szépen minden elöről. Emellett a különböző kiadásokról (valamint azok áráról) is lehullt a lepel, a játékosok pedig jól láthatóan a 109,99 dollárba (~ 38 000 forint) kerülő Premium Editionnel szemeznek a leginkább – legalábbis a PlayStation Store előrendelői listája alapján.

mortal1.jpg

Jelenleg ugyanis a program minden jóval (Kombat Pack, korai hozzáférés, extra kinézetek és Dragon Krystal) megpakolt verzió áll a lista első helyén, olyan címeket megelőzve, mint a jövő hónapban érkező Diablo 4, Street Fighter 6 és Final Fantasy 16. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az említett címek már egy jó ideje előrendelhetők, így aki be akarta dobni őket a kosárba, az nagy valószínűséggel meg is tette, de még így is elismerésre méltó, hogy a verekedős játék ilyen hamar az élre tört. További jó hír, hogy hamarosan már mozgás közben is láthatjuk a minden eddiginél brutálisabbnak ígérkező csihi-puhit, a június 8-án megrendezésre kerülő Summer Game Festen rántják ugyanis le a leplet a szeptember 19-én érkező alkotás játékmenetéről. Addig pedig ott a Mortal Kombat 11, ami a bejelentés óta rekordot döntött a játékosszám terén (legalábbis Steamen).

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!