• Kiderült, hogy mely karakterek kaptak helyet az első Kombat Packben
  • Ami a Mortal Kombat 1-hez érkezik
  • Az Amazon buktathatta le a csomagot
  • Amelyben Hazafi és Békeharcos is megtalálható

Szeptember 19-e nem csupán azért lesz piros betűs ünnep a verekedős játékok kedvelőinek, mert megjelenik a Mortal Kombat új, tiszta lappal indító epizódja, hanem azért is, mert a nemrég debütált előzetes alapján egy minden eddiginél véresebb felvonásra számíthatunk. A Mortal Kombat 1-ről (ezt az elnevezést még mindig szokni kell) több dolog is kiderült az elmúlt néhány napban, a legfontosabb mindenképp az, hogy milyen kiadásokban érkezik a program – ennek köszönhetően azt is megtudjattuk, hogy a háromból kettő verzió tartalmazni fogja az első Kombat Packet, vagyis azt a csomagot, amelyben már új harcosok találhatók.

Az Amazon olasz részlegének hála pedig most az is kiderülhetett, hogy kik kaptak helyet ebben a csomagban. Voltak már szóbeszédek arról, hogy az első új érkezők között lesz a The Boys legfőbb rosszfiúja, Hazafi (Homelander), valamint a John Cena által kiválóan megformált Békeharcos (Peacemaker), a találgatások pedig a jelek szerint nem voltak alaptalanok, hiszen az Amazon listáján is megtalálható ez a két név. De emellett feltűnik a Legyőzhetetlenből (Invincible) ismert Omni Man (alias Nolan Grayson) is, emellett ott van még Quan Chi, Ermac és Takeda, csak hogy teljes legyen a kép. Hivatalos megerősítés egyelőre nem történt, de mivel egy áruház listájáról van szó, szinte biztosra vehető, hogy valóban ők lesznek az ősszel érkező játék első "újoncai".

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!