• Mortal Kombat 1 lesz a következő rész
  • Teljes reboot lesz
  • Megjött az első előzetes

A mai napon végre megtörtént a várva-várt Mortal Kombat leleplezés, amelyet már néhány napja beharangoztak a fejlesztők. A pletykák az újraindított idővonalról bejöttek, ugyanis a Mortal Kombat 1 valóban elkészül. Folytatja a Mortal Kombat 11 történetet egy teljesen rebootolt univerzummal, amelynek élén Liu Kang, a tűzisten áll. A Warner Bros. Games és a sorozatot régóta fejlesztő NetherRealm Studios ma egy leleplező előzetessel jelentette be a következő Mortal Kombat-játékot, és megerősítették, hogy a verekedős játék szeptember 19-én jelenik meg Nintendo Switchre, PlayStation 5-re, PC-re és Xbox Series X-re.

Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena és Sub-Zero mind visszatérnek, de megújult formában, új külsővel. A történet szerint ugyebár Liu Kang visszautazik az időben, hogy kiképezze Kung Lao-t, felkészítve őt az elkövetkező Mortal Kombat-versenyekre. Ezzel létrehozza a Mortal Kombat idővonalának új korszakát és ez a rész is abban fog játszódni. Mindenesetre az előzetes alapján piszkosul véres és brutális lesz – máris nagyon várjuk!

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!