• Készül az új rész
  • Ami valószínűleg nem a 12. felvonás lesz
  • Hanem egy teljes reboot első darabja

Tegnap landolt egy kedvcsináló a következő Mortal Kombat-hoz, amelyben a mutató egy órán kihagyja a "12"-t, ami még inkább egy lehetséges rebootra utal, mintsem a következő számozott folytatásra. Egy megbízható kiszivárogtató azóta megerősítette, hogy ez így is lesz, és további részleteket árult el arról, hogy mennyibe fog kerülni a játék, és milyen platformokon fog megjelenni.

A kiszivárogtató a jól ismert billbil-kun, ugyanaz a személy, aki már több mint egy éve folyamatosan bedobálja a következő ingyenes PS Plus játékokat idő előtt és még egyszer sem tévedett. Most azt állítja, hogy a következő Mortal Kombat játék neve szimplán csak Mortal Kombat 1 lesz. A kiszivárogtató azt is megerősítette, hogy a Mortal Kombat 1 70 dollár lesz PS5-ön és Xbox Series X-en, 60 dollár Nintendo Switch-en, és hogy lesz Premium és Kollector's Edition kiadás is, 110 és 250 dolláros áron. Korábban is utalgattak már rá, hogy az idővonal visszaállítása következik, de úgy néz ki, hogy ez szinte biztosan meg fog valósulni a következő játékkal.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!