• Reboot lehet a Mortal Kombat következő része
  • Legalábbis erre utal a legújabb, mindössze pár másodperces kedvcsináló
  • Amelyben egy óra látható, aminek a mutatója átugorja a 12-es számot

Noha a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav szerint még idén befut a nemrég már a 30. születésnapját ünneplő Mortal Kombat-széria következő felvonása, egy röpke bejelentésen túlmenően még semmit sem láthattunk a készülő játékból. Ez a felállás sajnos most sem változott meg, kaptunk viszont egy mindössze pár másodperces videót, ami bár rövid, igazából eléggé sokatmondó. A képsorokon ugyanis egy órát láthatunk, melynek másodpercmutatója szépen, egyenletesen jár, egészen a 11-es számig, ahol megtorpan egy pillanatra, majd a 12-est átugorva, az 1-essel folytatja tovább az útját.

Hogy ez mégis mit jelent? Nos, a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a soron következő felvonás – a 2011-es Mortal Kombathez hasonlóan – a sorozat (de legalábbis a történet) teljes rebootja lesz, ahogy arra egyébként az előző teaserben látható, felrobbanó homokszem is utalt. A Mortal Kombat 11 Aftermath nevezetű kiegészítőjének történetéből kiindulva egyébként valóban nem elképzelhetetlen, hogy tiszta lappal indít a NetherRealm Studios, hiszen annak sztorija Kronika homokórája körül forgott, amely képes manipulálni az időt. A szóbeszédek szerint hamarosan végre tényleg megtudhatjuk, hogyan folytatódik a nagysikerű (csak a legújabb részből 12 millió kópia talált gazdára) franchise, hiszen valószínű, hogy az ebben a hónapban esedékes PlayStation Showcase keretében fog megtörténni a nagy leleplezés – de igazából az Xbox júniusi prezentációja is tökéletes alkalom lenne rá.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!