• Jövő szerdán indul a Mortal Kombat 11 zárt bétája
  • Egy új gameplay videó is érkezett
  • Ebben Kotal Kahn és Jacqui Briggs harcolnak

A Warner és a NetherRealm további részleteket tett közzé a Mortal Kombat 11 zárt bétatesztje kapcsán: ahogy az már korábban is kiderült, mi március 27-én, jövő hét szerdán, itteni idő szerint 16 órától szállhatunk majd be a buliba.

mortal-beta.jpg

Az előrendelők számára elérhető zárt próbában - amely április 1-jén, a reggeli órákban ér majd véget - összesen öt karakter szerepel majd, méghozzá Baraka, Jade, Kabal, Scarlet és Scorpion. Emellett a részletes testreszabási lehetőségeket is tesztelhetjük, a játékmódok közül pedig az online meccs, illetve az egyszemélyes Towers of Time lesz kipróbálható.

mortal-kombat-11-indul-a-zart-beta-addig-is-itt-egy-uj-kivegzes.jpg

A fenti bejelentések mellett érkezett egy új videó is, melyben most először látható Kotal Kahn. A gameplay trailer igazi sztárja azonban a korábbi sztori előzetesben már látott Jacqui Briggs, hiszen a végén az ő fatality-jét nézhetjük meg.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik - addig is érdemes lehet frissíteni az emlékeket a sztori kapcsán, melyet kétrészes cikksorozatunknak hála (katt és katt) viszonylag könnyen meg is tehettek.