Kérjük jelentkezz be!

Most ingyen játékokat és Xbox Game Pass-t kaphatsz MSI videókártyád vagy laptopod mellé (x)

Elkezdődött az MSI és az AMD Raise the game névre hallgató, közös kampánya, melynek keretein belül értékes játékokra tehetsz szert ingyen.

Az MSI nevét valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni: a tajvani gyártó évek óta ott van a hardverpiac élvonalában, széles termékpalettájukon pedig az alaplapoktól és processzoroktól kezdve a videókártyákon át egészen a játékra kihegyezett laptopokig minden megtalálható. Ha pedig korábban is szemeztél már egyik vagy másik termékükkel, akkor külön jó hír lehet, hogy ha most csapsz le rájuk, akkor ingyen játékokat és 3 havi PC-s Xbox Game Pass-t is kaphatsz a vásárlásod mellé ajándékba.

Nemrég elrajtolt ugyanis az AMD és az MSI közös kampánya, a Raise the game, melynek keretein belül, ha adott videókártyák vagy laptopok közül vásárlunk az akcióban résztvevő kereskedőknél, akkor ajándék üti a markunkat. És hogy pontosan mi ez az akció, hogyan lehet részt venni benne, és hogyan tudjuk bezsákolni az ingyenes játékokat? Ezt mutatjuk be kicsit alaposabban jelen cikkünkben.

msi-raise-the-game-02.jpg

Az akcióban résztvevő termékek és játékok

A Raise the Game kampányban az MSI Radeon RX videókártyái, valamint az MSI Alpha 15 gamer laptopja vesz részt, míg a játékok közül a Monster Hunter World: Iceborne-t (egész pontosan a kiegészítőt és az alapjátékot egyaránt tartalmazó Master Editiont), a Resident Evil 3 remake-et és a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointot húzhatjuk be a 3 havi PC-s Xbox Game Pass előfizetés mellé.

Nem árt azonban tájékozódni a vásárlás előtt, hiszen a különböző modellekhez különböző ajándékok járnak. Az akcióban résztvevő videókártyák valamint laptopok és a hozzájuk kapott ingyenes játékok listája (ami a Raise the game oldalán is megtalálható), a következőképp alakul:

  • MSI Radeon RX 5700 XT: Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, Resident Evil 3 remake és 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 5700: Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, Resident Evil 3 remake és 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 5600XT: Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, Resident Evil 3 remake és 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 5500 XT: Resident Evil 3 remake, Ghost Recon Breakpoint és 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon VII: 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX Vega sorozat: 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 590: 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 580: 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 570: 3 havi Game Pass
  • MSI Radeon RX 560: 3 havi Game Pass
  • MSI Alpha 15: Resident Evil 3 remake és Ghost Recon Breakpoint

msi-raise-the-game-01.jpg

Az akcióban résztvevő kereskedők és az ajándék beváltásának menete

Nem mindegy azonban, hogy a kinézett MSI videókártyát vagy laptopot hol veszitek meg, hiszen ajándék játékot és Xbox Game Pass-t csak akkor kaptok, ha az akcióban résztvevő partnereknél vásároltok. Ezen cégek teljes listája megtekinthető az AMD idevágó szabályzatában, a második oldal táblázatában szereplő EMEA régiót érdemes átböngészni az európai partnerek után kutatva. A teljesség igénye nélkül nálunk részt vesz a kampányban például az Alza webáruháza, így ha ott vásároljátok meg a fenti kártyák vagy laptopok egyikét, akkor jogosultak lesztek az ajándékra is.

Magukat az ingyen játékokat pedig az AMD külön erre a célra szakosodott, igen beszédes AMD Rewards nevű oldalán tudjátok elérni. Itt egy gyors regisztrációt követően csak meg kell adni a promóciós kódot, amit a videókártya vagy laptop mellé kaptatok, és már tölthetitek is az ajándék játékot vagy játékokat.

msi-raise-the-game-03.jpg

Az akció időtartama

Nem árt azonban sietni, ha élni akartok ezzel a remek lehetőséggel: a Raise the game kampány ugyanis természetesen csak korlátozott ideig fut. A promóciós időszak, amikor ajándék játékot és Game Pass-t kapunk a vásárlásunk mellé, február 4-től április 25-ig tart, a kódokat pedig február 4-től május 25-ig válthatjuk be az amdrewards.com oldalon, ahogy arra már fentebb is kitértünk. Ne habozzatok hát, csapjatok le a lehetőségre, hiszen egy patinás nevű gyártó nagyszerű kártyáit és laptopjait zsebelhetitek be, ráadásul néhány remek játékkal és 3 havi PC-s Xbox Game Pass-szal is gazdagabbak lehettek közben.

msi-raise-the-game-04.jpg

Támogass minket!