• A történet szerint gazdagok elrabolnak átlagembereket, majd vadászatot indítanak köztük
  • A Universal az emberek érzékenységére való tekintettel elhalasztotta a tavalyi premiert
  • Március 13-án debütál a film

Talán emlékeztek még rá, hogy a tavalyi év egyik ígéretes horrorjának premierjét elhalasztotta a Universal az augusztusi tömegmerényletek, illetve Donald Trump nyomása miatt (az amerikai elnök az internet és a videojátékok mellett ezt a filmet nevezte meg az erőszak forrásaként). Viszont ami késik, nem múlik: március 13-án, pénteken moziba kerül a Vadászat (The Hunt) a tengerentúlon.

the-hunt.jpg

A film története szerint gazdag személyek találomra elrabolnak tizenkét déli államokból származó, tehát feltételezhetően republikánus átlagembert, majd vadászatot indítanak köztük. Nyilván társadalomkritikus igényű, a jövő reality show-inak veszélyeire figyelmeztető, erős szatirikus jegyekkel operáló, disztopikus horrorról van szó.

the-hunt-620x334.png

Craig Zobel rendezése idén, nyugodtabb körülmények között remélhetőleg nem botrányok céltáblája lesz, hanem magvas gondolatokat adhat át a nézőknek. A tavalyi első előzetes után most érkezett egy újabb kedvcsináló is, amit alább láthattok. Magyar bemutatóidőpontot egyelőre sajnos nem hirdettek.