• Bejelentették, hogy új játékon dolgozik a Flying Wild Hog
  • A Runescape mögött álló Jagex lesz a multiplayer akció-RPG kiadója

Komoly együttműködésről rántották le a leplet nemrég, bejelentették ugyanis, hogy a Hard Reset és a Shadow Warrior mögött álló Flying Wild Hog csapata egy új játékon dolgozik, melyet a Runescape mögött álló Jagex fog kiadni az új platformján keresztül.

multiplayer-sci-fi-akcio-rpg-jon-a-shadow-warrior-fejlesztoitol.jpg

Maga a játék egy szolgáltatás jellegű, multiplayer akció-RPG lesz, amely egy sci-fi univerzumban játszódik majd, a konkrét cím, illetve a játékmenettel kapcsolatos részletek azonban egyelőre még nem ismertek, csak az, hogy 2021-re tervezik a megjelenést, amit megelőzően lesz zárt és nyílt bétateszt is.

"A Jagex személyében megtaláltuk az ideális kiadói partnert ahhoz a játékunkhoz, melyet tehetséges csapatunk már alig vár, hogy bemutathasson a világnak. Már az első pillanattól kezdve egyértelmű volt számunkra, hogy ők teljesen megértik, mit jelent az, hogy független játékfejlesztés, hogy milyen módszerekkel és erőforrásokkal lehet felépíteni és fenntartani egy szolgáltatás jellegű játékot, és azt, hogy miként lehet felvidítani és megtartani a játékosokat" – nyilatkozta a lengyel fejlesztőcsapat elnöke, Michal Szustak.

Az ígéretek szerint valamikor az előttünk álló hónapok során számíthatunk további információkra a titokzatos címről.