Szeptember 30-án véget ért a Take-Two gazdasági évének második negyede, a számokat pedig most már bárki megnézheti. Az adatokból tisztán látszik, hogy remek három hónapot tudhat maga mögött a kiadó, hiszen a bevétele 155 százalékot növekedett. Ez azt jelenti, hogy 273 millió dollárt zsebeltek be -- ám a költségek levonása után sajnos a mérleg nyelve negatívba lendült. A cég nem túl nagy, 12,5 millió dolláros veszteségről számolt be, ám ez kifejezetten jó, hiszen tavaly ugyanilyenkor 123 millió dollár volt a mínusz.

Az eltelt periódus legnépszerűbb játéka a Gearbox berkeiben készült Borderlands 2 volt (ötmillió eladott példány), de a régebbi megjelenések közül a Grand Theft Auto IV és a Red Dead Redemption is hozott a konyhára, illetve a digitális eladások terén 108 százalékos növekedésről lehetett beszámolni, ami első sorban a Borderlands 2-nek és az XCOM: Enemy Unknownnak volt köszönhető.

A kiadó a harmadik negyedévre vonatkozó becsléseit egyébként 600 millió dollárral csökkentette, amire az a magyarázat, hogy idén már nem fog megjelenni a GTA V, hanem csak a rákövetkező negyedévben, vagyis jövő tavasszal.