• Nagyon népszerű lett a GTA Online
  • Karácsonykor rekord dőlt
  • Minden addiginál többen játszottak az ünnep alatt
  • A bevétel is nagyszerű
  • Mindez azt jelenti, hogy nem várható singleplayer DLC
  • GTA 5 Online teszt

A GTA 5 megjelenése óta a Rockstar kiemelten nagy figyelmet fordít a játék multiplayer módjára, és habár a csalókkal sokszor meggyűlik a baja az egyszeri virtuális gengszternek, tartalomhiányra senkinek sem lehet panasza. A premier óta gyakorlatilag egymást érik az újdonságok, méghozzá mindegyik ingyen: kocsikat, fegyvereket, sőt, új játékmódokat is kaptunk ilyen módon, a játékosok pedig imádják ezt a törődést.

A Take-Two friss gazdasági jelentéséből kiderült, hogy a karácsonyi időszakban minden addiginál többen választották kikapcsolódásképpen a GTA 5 multiplayer lehetőségét, egyúttal pedig rekordméretű bevételt számoltak. A pontos számok nem derültek ki, de azt nyugodtan elmondhatjuk, hogy:

KARÁCSONYKOR NAGYON SOKAN JÁTSZOTTAK ÉS KÖLTÖTTÉK A PÉNZÜKET a GTA ONLINE-BAN.

A GTA Online a várakozásokat meghaladó sikere azt jelenti, hogy a kiadó változtatott az előrejelzésén, és immáron 400 millió helyett 450 millió bevételre számítanak az elkövetkezendő évben. Ez azt is jelenti, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek a program ilyen módon való támogatására, ennek egyenes következménye pedig, hogy

VALÓSZÍNŰLEG NEM LESZ SEMMILYEN SINGLEPLAYER TARTALOM.

A játék megjelenése előtt még úgy volt, hogy a szólista tartalom is bővülni fog, erről azonban konkrét információk sosem jöttek, a csapat és a kiadó is csak hallgatott. A remény egyedül pár kiszivárgott részlet, és a Michaelt alakító színész képei tartják életben, de talán a legtöbb rajongó már kezd beletörődni abba, hogy a multi kapja a főszerepet. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Halló, Rockstar? Mikor kapok újra szerepet? Ha-halló? Letették…