• Augusztus 5-én debütál a Prey című Predator előzményfilm a Hulu műsorán
  • 300 évvel ezelőtt a komancs indiánok között jelenik meg a ragadozó
  • Hőseink egyszerű nyilakkal szállnak szembe a veszedelmes lénnyel

Akármilyen megdöbbentő is volt John McTiernan erőteljes társadalmi-politikai mondanivalóval felruházott Ragadozója (Predator), a széria későbbi részei nem az 1987-es opusz szellemiségét követték. A Hulu előzményfilmje visszatérni látszik a klasszikus film nyomvonalára. Erről tanúskodik a történet és az előzetes szürke, nyomasztó, kissé horrorisztikus vizualitása is. Utóbbi mellé kaptunk egy rövid ajánlót is, ami szépen felvezeti a szemben álló felek küzdelmét.

prey-trailerjpg750x400cropq85.jpg
(A kép forrása: Zazoom)

A háromszáz évvel ezelőtt játszódó film főhőse a komancs indiánok képviseletében Naru, míg ellenfele a jól ismert szörnyeteg, aki ezúttal a megszokottól eltérő fegyverarzenállal tűnik fel Észak-Amerikában. Dan Trachtenberg rendező elárulta, hogy a Ragadozó nem fogja használni ikonikus plazmafegyverét, mivel az túlságosan erőssé tette volna a kézműves fegyverekkel felszerelkezett őslakosok ellenében. Előkerülnek azonban más kütyük a filmben.

A főszerepben a Légió és a Narcos: Mexikó epizódjaiban megismert Amber Midthunder látható. Trachtenberg korábban részt vett a Fekete tükör és A fiúk készítésében, egyetlen nagyjátékfilmje a netflixes Cloverfield Lane 10. Új rendezése augusztus 5-én debütál a Hulu kínálatában.