• Március 3-án érkezik a Hot Rod névre keresztelt frissítés a Need for Speed konzolos változataihoz
  • A széria történetében első alkalommal tűnnek fel a hot rodok
  • A frissítést követően már lehetőségünk lesz manuális váltóval versenyezni
  • Három új trófea/achievement is bekerült a csomagba
  • Need for Speed videoteszt

Igencsak izgalmasnak tűnik a Need for Speed március 3-án érkező frissítése, hiszen a Ghost Games fejlesztői számos újdonságot rejtettek az ingyenesen letölthető csomagba.

Sokan örömmel fogadják majd a hírt, hogy nem csak a játék március 15-én bemutatkozó PC-s változatában lehet majd manuális váltóval versenyezni, hiszen a Hot Rods frissítés egyik kulcsfontosságú eleme lesz ez a funkció. Ugyanakkor a pakk nem véletlenül kapta a Hot Rods nevet, hiszen széria történetében első alkalommal tűnnek fel ezek a járgányok a játékban. Két hot rod kap helyet egyébként a csomagban, az 1932-es Hot Rod négy különféle karosszériával (Soft Top, Coupe, Sedan, Pickup), valamint az ugyanezen évjáratú, NASCAR motorral szerelt BeckKustoms F132.

És ha manuális váltó és hot rodok, akkor ehhez új játékmód is dukál, méghozzá az őrült tempójú gyorsulási (Drag Racing) versenyek formájában, ahol a nitró, az óramű pontosságú időzítés, és a hidegvér elengedhetetlen elemei a győzelemnek.

Amiatt sem kell aggódnunk, hogy az új verdáknak nem marad elegendő garázshelyünk, ugyanis a Ghost Games fejlesztői a Virtual Warehouse nevű funkcióval 10 férőhelyesre bővítik eddigi tárolóegységünket.

Emellett a Wrap Editor is bővül néhány újdonsággal, példának okáért a frissítés installálását követően egy beépített koordinátarendszerrel mértani pontossággal szerkeszthetjük meg az autóinkat díszítő mintákat, az új betűtípusoknak hála pedig még inkább az ízlésünknek megfelelő módon szépíthetjük a különböző gépeket.

Három új trófeáért/achievementért is versenybe szállhatunk március 3-tól, méghozzá az öt győztes gyorsulási verseny után járó Drag Queen, az első hot rodunk megvásárlásával elérhető Kustom kar, és a közösség más tagjai által megosztott matricák letöltését jutalmazó Wrap it up megszerzéséért.