• Február 3-án érkezik a Showcase frissítés
  • Az új csomag elsősorban az autók díszítésére fókuszál
  • Need for Speed videoteszt

Az EA ígéretéhez híven rendszeresen ingyenes tartalmakkal látja el a Ghost Games műhelyéből tavaly novemberben kigördült Need for Speedet, a legközelebbi ilyen frissítés, a Showcase csomag pedig február 3-án érkezik, mely elsősorban a külcsínről szól.

Példának okáért a verdánk gondosan összeállított matricadíszítését már nem csak, hogy megmutathatjuk a többi játékosnak, de az új Wrap Sharing funkciónak hála meg is oszthatjuk azt, így akinek megteszik kreálmányunk, bármikor le is töltheti magának. Persze ha nem szeretnénk, hogy mások is hasonló külsejű járgányokkal száguldjanak Ventura Bay utcáin, akkor inkább használjuk a Snapshot Pro funkciót dicsekedésre, ezzel ugyanis rengeteg beállítási lehetőség segítségével (kameraszög és –távolság, élesség, fényerő, szaturáció, filterek stb.) dögös fotókat készíthetünk felcicomázott verdánkról.

244587094418c25d5236ab.jpg

Hogy garantáltan egyedi megjelenésű gépeket gyárthassunk, arról több mint 100 új díszítő elem gondoskodik, amivel 11 autó különböző részeit alakíthatjuk át, köztük például a Ford Focus RS, a Chevrolet Camaro Z28, Ford Mustang Boss 302, SUBARU Impreza WRX megjelenését. Sőt, most már egyedi rendszámtáblákat is tervezhetünk minden gépünkhöz, amik hátterét a korábbi NFS-játékokból ismert városok (Rockport, Olympic City, Bayview stb.) színei és feliratai adják.

Persze mit érnének a gyönyörű autók, ha nem kapnánk hozzájuk teljesítendő feladatokat, de szerencsére a fejlesztők erről is gondoskodtak. Az egyik ilyet a főmenüben elhelyezett Competitive opció alatt találjuk majd, melyre rákattintva azonnal olyan online játékosok körében találjuk magunkat, akik szintén többjátékos futamokat keresnek a játékban.

Emellett három teljesítendő trófea/achievement is bekerült a kínálatba: a Filter Addict megszerzéséhez a Snapshot Pro módban kell képeket készítenünk a verdánkról, a Wrap Artistot egy saját matricadizájn megosztását követően kapjuk meg, a Climbing the Ranks bezsákolásához pedig a havi ranglista tízedik helyéig kell felkúsznunk a nap kihívások teljesítésével.

A közösség kérésére hallgatva a Ghost Games visszahozta a korábbi epizódokból ismerős benzinkutak intézményét. A Showcase frissítést követően a város különböző pontjain található kutakon áthajtva az autónk automatikusan és teljesen ingyenesen megjavul. Egy-egy rázós futamot követően tehát már nem kell a feltétlenül a garázsunkig elnavigálnunk, elég betérnünk a térképen is jelezett benzinkutak egyikére, hogy újra makulátlan külsejű verdával járhassuk a várost.