A Need for Speed: Rivals talán az az NFS-játék lesz, amit minden rajongó vár vagy ezer éve -- ha mégsem, akkor biztos, hogy kő kövön nem marad, mert most aztán minden adott a sikerhez. Gyönyörű grafika, új hardverek (PS4 és Xbox One), sok-sok tapasztalat és hosszabb fejlesztési idő (a Need for Speed: Rivalst már a Most Wanted előtt, 2011-ben elkezdte hegeszteni a Ghost Games). Az előzetes videók és képek biztatók, és a DICE-féle Frostbite 3 motor sem olyan fapados, mint a The Runt hajtó 2-es sorszámú változat volt.

A legújabb, alant megtekinthető gameplay videóban a fejlesztők a Need for Speed: The Run fejlődési rendszerét, valamint a rendőrök által bevetett technológiákat csillogtatják meg, felidézve a Hot Pursuit-trilógia legjobb pillanatait. A Need for Speed: Rivals PC Guru magazin előfizetés mellé is kérhető, csak PC-s változatban.

Jó kis videó, nemde? Alant új képeket is megcsodálhattok, amik persze nyilván photoshopolt screenshotok, de akkor is süt belőlük a széria régi hangulata. A Need for Speed: Rivals 2013. november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra ls PS3-ra, majd nextgenekre azok premierjekor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!