• A Dead Space szellemi örökségét vinné tovább egy csapatnyi indie fejlesztő
  • A Negative Atmosphere a sci-fi és horror elemeket vegyíti az Unreal Engine 4 segítségével
  • A fejlesztők jelenleg egy ingyenes demó elkészítésén dolgoznak
  • Támogatni őket Patreonon lehet

A Dead Space játékok (különösen a sorozat első és második része) alighanem sokak szívéhez közel állnak, hiszen remek horror programokat tisztelhetünk bennük, melyekhez hasonló alkotások nem igazán születtek az elmúlt években. Most viszont mindez megváltozhat, hiszen egy indie csapat nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy lerak egy sci-fi horror TPS-t az asztalra, mely a Visceral játékainak szellemi örököseként hozza majd ránk a frászt.

negative-atmosphere-01.jpg

A Negative Atmosphere jelenleg sajnos még eléggé kezdetleges fázisban van, de ha vetünk egy pillantást a fejlesztők Patreon oldalára, láthatjuk, hogy lelkesedésből és tervekből nincs hiány. A csapat jelenleg egy egyórás demó elkészítésén fáradozik, melyet ingyenesen elérhetővé tennének a Kickstarter kampány indulása előtt, alighanem azért, hogy mindenki lássa, mire készül benevezni. Egy sikeres Kickstarter kampány esetén pedig több mint 7 órás kampánnyal kecsegtetnek, mely a horrorjátékok mechanikáit ötvözné a feszült harcjelenetekkel.

Megjelenési dátumot sajnos még nem kaptunk, viszont a fejlesztők szerint 2019-ben még mindenképpen szeretnének elkészülni a demóval. Ezúton is sok sikert nekik, reméljük, sikerül a Dead Space szellemi örökségét továbbvinni.

negative-atmosphere-02.jpg