Akarva se indulhatna el jobb időpontban a 4 millió forint összdíjazású TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza, hiszen nemzetközi frontot a DreamHack Masters Spring pont elvonult egy pár napos szünet, de szerencsére így sem maradunk profi CS nélkül. Ráadásul ma este már a hazai csapatoknak drukkolhatunk!

Nyolc magyar CS:GO csapat, a hazai Counter-Strike legjobbjai vágnak neki a bajnokságnak ma este, amit egészen július elejéig követhettek majd figyelemmel. Rendkívül erős a mezőny, amiből papíron kimagaslik a Budapest Five, de igazából bármelyik csapatban benne van a meglepetés, az erő és a tehetség, hogy meglepjék torzsiékat.

Erre elsőként a Lenovo Legion Honvéd ötösének lesz esélye, hiszen ők lesznek a BP5 ellenfelei a ma esti, első fordulóban, de hasonló izgalmas párosításokat látunk majd a többi mérkőzésen is. Este 7 órakor a Linkdown és az iPon Team Horizon Reapers nyitja majd meg az alapszakaszt, aztán jön az IAS és a PLG a összecsapása, ahol a Spirit fiataljai és a Plague veteránjai csapnak majd össze, 9 órától lép szerverre a Honvéd és a BP5, az első forduló zárásaként pedig a rendkívül izgalmas felállású WiLD és a BP5 nyomában loholó BEE találkoznak majd.

csgo-0503.jpg

Profi csapatokhoz persze profi stáb dukál, ezért az Esport1 már jól ismert és kedvelt kommentátorai ülnek majd a monitorok másik oldalán. A forduló házigazdája STRICKEN lesz, a meccsek alatt leskissontkolortSPRAYt és Shanet hallhatjátok majd, az observeri állást pedig ezúttal SpeeDy foglalja el.

Érdemes tehát írni egy emlékeztetőt a telefonotokba, mert ma este, 18:30-tól indul a szurkolás az esport1tv-n, 19 órától pedig kezdődnek a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának mérkőzései!