Az angol bolt véletlenül bejelentett négy új PlayStation Vita-játékot. Az egyik a Monster Hunter Portable 3, amelyről eddig még nem hallottunk, de lehet, hogy köze van a PSP-re korábban megjelent Monster Hunter Portable 3rd-höz; elképzelhető, hogy annak egy felfrissített átirata.

A másik játék a Tales of Innocence R, ami Japánban a Namco Bandai gondozásában már egy ideje kapható, de az Alfa System által készített szerepjáték lokalizálásáról eddig nem volt szó. A szigetországban a program egyébként remek startot vett, ami tovább valószínűsíti, hogy nyugatabbra is a boltokba fog kerülni.

A Grand Theft Auto: Vice City Nightsról szintén nem hallottunk még semmit, így csak találgatni tudunk: lehetséges, hogy az eredeti Vice City átiratáról beszélünk, elvégre a GTA 3-at már sikeresen ültették át mobiltelefonokra, de az is lehet, hogy a 2006-ban PSP-re megjelent Grand Theft Auto: Vice City Stories folytatásával állunk szemben.

Végül, de nem utolsósorban a Final Fantasy Type-0 HD is meg fog jelenni a Vitára -- legalábbis a Play áruház szerint. A játékról azt érdemes tudni, hogy PSP-re tavaly jelent meg, de csak Japánban, így sanszos, hogy a Square Enix a mi térségünkbe már rögtön a HD verziót hozza el.

Érdemes még tudni, hogy a Sony március 9-én fog hivatalosan bejelenteni pár új játékot a PlayStation Vitára, s könnyen lehet, hogy pont ezeket a programokat akarták leleplezni. Pénteken kiderül!