• Itt a Crysis Enhanced Edition
  • Mely lényegében egy, a Crysis grafikáját feljavító mod
  • Azonban sajnos csak fizetős verziója létezik

A Crysis annak idején, mikor megjelent, egyike volt a legszebb játékoknak, és a grafikája igazából a mai napig megállja a helyét az iparban, hiába beszélünk egy lassan már tizenhárom éves címről. Ez azonban nem akadályozta meg a Cryteket abban, hogy pár héttel ezelőtt bejelentsék a felújított kiadás érkezését, mely PC, PS4 és Xbox One mellett Nintendo Switch-re is el fog látogatni majd, a hivatalos álláspont szerint „hamarosan”.

Hogy pontosan milyen dátumot takar ez a hamarosan, azt nem tudni, viszont jó hír lehet azoknak, akik már nem bírják kivárni a megjelenést, hogy a RemasterStudio Team néven futó moddercsapat nemrég piacra dobta a Crysis Enhanced Edition című modot, mely alaposan felturbózza az alapjáték grafikáját. A mod többek közt nagyfelbontású textúrákat (akár 8K-sokat is), szebb vízeffekteket és kidolgozottabb égboltot ad a Crysishoz, a végeredményt pedig ti magatok is megnézhetitek a lenti traileren.

A javulás alsó hangon is látványosnak mondható, akad azonban egy kisebb hátulütője is a modnak: egyelőre sajnos csak fizetős verzióban érhető el, egész pontosan a csapat Patreon támogatói férhetnek hozzá.