Bár eddig még augusztusra vártuk, a City Interactive elhalasztotta a mesterlövészes FPS Sniper: Ghost Warrior 2 premierjét. A játék nem a nyár végén, hanem csak ősszel, pontosabban október 9-én kerül boltokba.

A csapat nem adott felvilágosítást a késés okáról, de az első rész megannyi programhibája és a brigád számára még relatíve ismeretlen CryEngine 3 használata miatt valószínű, hogy kell még idő a programkód csiszolgatására.

Az első rész egyébként annyira nem volt tragikus, még az is lehet, hogy a második epizóddal meglep bennünket a City. Alant láthatjátok az E3-as demó végigjátszását a játék producerének kommentálásával.


A játék egyébként kétféle különleges kiadásban is megvásárolható lesz. A Limited Edition a Vintorez mesterlövészfegyvert és Andersont, a játék főhősét teszi elérhetővé a többszemélyes módokban.

Nem jelenik meg ősznél korábban a Sniper: Ghost Warrior 2

A Collector's Edition különleges csomagolásban érkezik, a lemez steelbook kivitelű tokban helyezkedik el, mellette megtaláljuk az ilyenkor szinte kötelező művészi albumot és a játék zenei anyagát, illetve egy katonai szakértők közreműködésével készített kézikönyvet a mesterlövészek taktikai repertoárjáról és történelméről, plusz itt is kapunk multis bónuszokat, a Vintorez és DSR-1 fegyvert, illetve négy játszható karaktert (Diaz, Medox, Marinov, és a tengerészgyalogosok szakaszvezetője).

Nem jelenik meg ősznél korábban a Sniper: Ghost Warrior 2