Nem lesz PC-re Force UnleashedDe hol is kezdjük a történetet? Először is az keltette fel sokunkban a reményt, hogy a HMV nevezetű brit áruház előrendelhetővé tette a Star Wars: Force Unleashed PC-s változatát. Ez eddig mind szép és jó, azonban köztudott dolog, hogy sem a fejlesztőcsapat, sem pedig a kiadóvállalat nem tett ezidáig olyan megjegyzést, miszerint készülne egy PC változat a játékból. Sajnos a Lucasarts a minap az utolsó kis reménysugarat is könyörtelenül elpusztította, amikor is kijelentették: továbbra sem terveznek a személyi számítógépekre is átevezni az új Star Wars alkotásukkal, így a projekt sajnálatos módon kizárólag konzolra fog megjelenni.

Azt hiszem, ez bizony nagyon szomorú nap sokunk számára, hiszen egy nem mindennapi játékról kell így lemondanunk: a sztori szerint Darth Vader tanítványaként kell elsöpörnünk az útból számtalan zavaró figurát. Csak gondoljunk bele: a sötét nagyúr tanítványaként birodalmi katonákat gyilkolunk le. Hm, ez bizony több, mint titokzatos...

Darths: Azért annyira mégsem kell elkeserednünk, hisz' hány címnél volt hasonló huzavona, miszerint egyenlőre nem tervezik a PC-s verziót, de idővel - akár a konzolos megjelenést követően - jön a bejelentés: mégis átportolják a cuccot. Mindezidáig a GTA 4-et sem jelentették be PC-re és egyre nyugtalanítóbb ez a tényező, ám szinte kizártnak tartom, hogy egy eredendően PC-s cím negyedik részét "lefelejtsék" az anyaplatformról, ahogyan egy ilyen sikergyanús Star Wars alkotást sem. Ugye...?! Mondjátok hogy jön hozzánk is!!!