Ritka az, amikor egy játék annyira rosszul sikerül, hogy ki kell vonni a forgalomból, és törölni a folytatásokról szóló terveket, de ez most sikerült a Versus Evil csapatának a szeptemberben megjelent Afro Samurai 2: Revenge of the Kumával.

A játék minden szempontból katasztrofálisan rossz, egyetlen pozitív értékelést sem kapott -- a Metacritic átlag 21%-on csücsül, míg a felhasználói értékelések egy lehelettel jobb, 29%-ot mutatnak. A leggyakoribb panaszok a béna harcrendszert, a rosszul megírt történetet, a gyenge főellenség-harcokat és a technikai problémákat említették.

A Versus Evil általános ügyvezetője, Steve Escalante kendőzetlenül, kudarcnak nevezte a játékot, és ezért a csapat úgy döntött, hogy minden digitális bolt kínálatából eltávolítja, tehát az Xbox One és PS4 piacteréről és a Steamről, a pénzt pedig visszaadják a vásárlóknak, sőt, a betervezett folytatásokat sem készítik el. Eredetileg úgy volt, hogy még két játék jelent volna meg a saját történetükkel, karaktereikkel és harcrendszereikkel.

afro-samurai-2.jpg