Az Eternal Darkness: Sanity's Reqiuem egy közönségkedvenc játék, ám bármennyire is volt sikeres annak idején a Silicon Knights programja, ez az érdeklődés egyáltalán nem volt kitartó, ugyanis mikor bejelentésre került a szellemi folytatás, melyet az eredeti fejlesztők egy része készít, a várt siker elmaradt -- a Precursor Games 1,35 millió dollárt kért Kickstarteren, de ebből máig még 200 ezer sem gyűlt össze, így a projekt ebben a formájában bukás.

Mindez azonban nem szegi a kedvét a fejlesztőcsapatnak, s elhatározták, hogy ismét nekifutnak a gyűjtésnek. A Shadow of the Eternals kickstarteres gyűjtését holnap leállítják, majd pedig pár hét múlva újra elindítják, ám ezúttal már olyan újdonságokkal, melyek láttán remélhetőleg nagyobb kedvük lesz az érdeklődőknek adakozni. Természetesen a portálon keresztül felkínált összeg nem kerül levonásra az egyének számlájáról, aki pedig a PayPal rendszerén utalt, az teljes pénzvisszatérítést kap.

A Precursor Games tovább üzemelteti a hivatalos oldalon működő fórumot, illetve nyitva marad a hivatalos fejlesztői fórum is, ahol a munkálatokat lehet figyelemmel kísérni.

Shadows of the Eternal -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert