Az Eszközök és kütyük félidős frissítése, a Neonfényes éjszakák több mint 20 új egységgel, három új hősadottsággal és 80 új erősítéssel érkezik meg a TFT-be. Továbbá új belépőt, Kicsi legendákat, arénákat és Projekt: Abyssiát, az új mitikus Kicsi legendát is tartalmazza. Mindezek tetejébe az Arcane Silcója is érkezik, és nem csak az instabil főzeteit hozza. A félidős frissítés február elsején érkezik a PBE-re, február 16-án pedig a 12.4-es frissítéssel elérhetővé válik az élő szervereken is.

tft-set-65-logo-oncolor.jpg

Frissítés és fejlesztés: új adottságok

Hextech

Üdvözlünk a megvalósult hextech álomban, ahol a Hex agyat hextech energia járja át, amely néhány másodpercre pajzsot von a szövetséges Hextech egységek köré. Amíg kitart a pajzs a Hextech egységen, a támadásaival találati varázssebzést okoz. 

Megnyerő

A Szövetség legnagyobb partiarcait összefogó adottságba tartozók számára egyértelmű, hogy a VIP a buli valódi lelke.

Csapásmérő

A Csapásmérők bónusz sebzésre tesznek szert, így egyre nagyobb… csapásokat… tudnak mérni. A Csapásmérő embléma egy gigantikus Kedves Nagy Kardként fog működni!

Előkelőség

A két új Előkelőséggel még szebben ragyog a reflektorfény! Az Előkelőségek a létszámuktól függően továbbra is (1-nél) bónusz sebzést, (2-nél) bónusz mana-regenerálódást és (3-nál) életvarázst adnak, de (5) Előkelőség meglétekor MEGDUPLÁZÓDNAK a bónuszok!

Senna előnyt kovácsol az ellenfél fájdalmából. A Metsző sötétség nevű képességével megsebzi az összes ellenfelet közte és a célpontja között. Minden eltalált ellenfél után a kezdeti sebzés egy részével plusz egy megadott mértékben gyógyítja a legalacsonyabb életerejű szövetségest.

Rivális 

Jinx és Vi már nem csak Nővérek, hanem immár Piltover, illetve Zaun védelmezői a Szövetségben. Vi új képessége kiemeli a lehengerlően barátságos természetét, és hogy milyen kesztyűi vannak.

Jinx még rendelkezik a drámai fordulópontok előidézésére kiválóan alkalmas Szuper-mega-gyilkos rakétával, de a lecserélt adottságuk, a Rivális miatt Jinxet vagy Vít kell választanod, mert a két nővér már nem tud együttműködni.

Erősítések felerősítve

A hőskínálat eddigi legnagyobb félidős változása mellett több mint 80 új hextech erősítés, az Éj kardja tárgy és még pár mókás, új kütyü is színre lép a Neonfényes éjszakák keretében.

A Neonfényes éjszakákkal rengeteg új eszköz és kütyü is érkezik. Az erősítésekkel a játékosok sokkal változatosabbá és izgalmasabbá tehetnek minden egyes játékot. Mivel a Neonfényes éjszakák rengeteg új egységet és adottságot ígér, ezért az erősítésválasztékot is ennek megfelelően kellett felerősítenünk.

qi2h8-bu.jpeg

Új tárgy: Az éj kardja

A félidős frissítésben az Őrangyal helyére az Éj kardja, egy új, hirtelen sebzés elleni tárgy lép.

Az Éj kardja megőrzi a rendkívül hasznos agrócsökkentést, de egyértelmű vizuális megjelenítést társít hozzá láthatatlanság formájában, amellyel a gyengítő hatásoktól is megszabadul az egység, és utána még bónuszt is kap a támadási sebességére.

Későbbi ellenfelek felderítése és harci előzmények

Végül, de határozottan nem utolsó sorban következzen két új kényelmi funkció. Kezdjük az Ellenfél-felderítési tipprendszerrel!

Sok a tennivaló a TFT-ben, és teljes odafigyelést kívánna annak számontartása, hogy kikkel csaptál össze korábban, és ki lehet a következő ellenfeled.

A Neonfényes éjszakák megjelenése és a Jövőlátáshoz hasonló erősítések érkezése ideális alkalom a funkció bevezetéséhez. Dolgozunk egy ellenfélelőzmény-rendszeren, amely a következő ellenfelek megtippelésében nyújt majd segítséget. Szerintünk ez a felhasználói felületnek egy szükséges fejlesztése, ezért biztosra szeretnénk menni, hogy jól sikerül – így erre egy kicsivel a félidős frissítés megjelenése után számíthattok.

Frissítjük a játékvégi meccselőzményeket is, hogy láthatók legyenek a játékosok által választott erősítések, valamint lehetővé tesszük több egység megjelenítését olyankor, amikor a játékosok egynél több Taktikus koronájára tesznek szert a Zsoldosért járó jutalmakból. Így a játékosok végignézhetik a meccselőzményeiket, és kielemezhetik a döntéseiket.

PROJEKT: Abyssia – új mitikus Kicsi legenda!

Az új mitikus Kicsi legendánk a Neonfényes éjszakák egyik fő attrakciója. PROJEKT: Abyssia büszkén mutatja be új technikai eszközeit, és lehet, hogy „kölcsönöz” melléjük néhány másikat.

A Kicsi legendák (neon)fényes jövője

A Neonfényes éjszakák Kicsi legendái fényes jövőt hoznak az éjszaka elhalványuló fényeibe.

Eszközök és kütyük-belépő II

Az Eszközök és kütyük-belépő II birtokában elkezdhetitek felfedezni a Neonfényes éjszakák összes újdonságát. A belépőktől megszokott módon ezúttal is játékkal és küldetések teljesítésével lehet ingyenes jutalmakra, például hangulatjelekre és Kicsi legenda-tojásokra szert tenni. 

Erőpróba a Hextech harci arénában

neonnightshextechbattle-1.jpg

A Belépő+ arénáin felül a Neonfényes éjszakák keretében felkereshetjük a helyet, ahol Choncc és Pengu végre tesztelheti harci robotjait. A Hextech harci aréna egy futurisztikus e-sport-aréna, amelynek kommentátora több mint 97 egyedi mondattal reagál a történtekre.