• Április 26. és május 5. között lesz kipróbálható a Ni-Oh alfa demója
  • A pakkot a PlayStation Store-rólt tölthetjük le ingyenesen, kizárólag PS4-re
  • A legalább egy pályát megtisztító felhasználók ajándékba megkapják a teljes játék érkezésekor aktiválódó The Mark of the Conqueror DLC-t

Kacifántos fejlesztési utat járt be a Ni-Oh, hiszen a 2004-ben bejelentett program nem csak koncepciót és fejlesztőt, hanem platformot is váltott az évek során, ám úgy tűnik, hogy a Team Ninja végre képes lesz pontot rakni a kódsorok végére. Legalábbis a kiadóként közreműködő Koei Tecmo friss bejelentése ezt igazolja, a cég ugyanis megerősítette, hogy 2016-ban mindenképpen megjelenteti a Ni-Oht, ezen szándékát pedig az április végén érkező, ingyenesen kipróbálható alfa demóval nyomatékosította.

Hogy pontosan mit foglal majd magában az április 26-tól május 5-ig nyúzható próbaváltozat, azt nem árulta el a kiadó, de a PlayStation Store-ból kizárólag PS4 konzolokra letölthető demót megéri nyúzni azoknak, akik a teljes játék után is érdeklődnek, ugyanis már egyetlen pálya „démontalanításával” megkapjuk a premierkor a The Mark of the Conqueror DLC-t.

Ez persze nem lesz egyszerű feladat, hiszen a Ni-Oh nehézségét tekintve a Dark Souls-szériára emlékeztet: a feudális háborúk dúlta Japánban nem csak az ellenséges szamurájokkal kell leszámolnunk a szőke harcost, Williamet irányítva, hanem a legnépszerűbb japán rémtörténetekből előmászó démonokat is. Ehhez változatos fegyverarzenált vethetünk be, és az új trailer tanúsága szerint valamiféle szellemlények megidézésével is utat vághatunk magunknak az ellenfelek között.