Újabb komoly probléma ütötte fel a fejét a No Man’s Sky-ban, ami talán az egyetlen dolgot teszi tönkre, ami többé-kevésbé élvezhető lehet ebben a programban: a felfedezést. Eddig ugyanis úgy hittük, hogy az általunk felfedezett bolygókat, állatokat vagy növényeket mi nevezhetjük el, ezzel téve le védjegyünket ezekre. Nos, úgy tűnik, ördög bújt a gépezetbe.

A Redditen magát Dark_Nexisnek nevező felhasználó úgy döntött, visszatér arra a bolygóra, ahol anno a játékot kezdte, mire szomorúan konstatálta, hogy csak a planéta tartotta meg a nevét, az állatok és a növények visszaálltak alapbeállításra. El is indult a „visszatérési hullám” és többen is jelentették, hogy az általuk elkeresztelt bolygó vagy az élővilága már nem a nekik adott nevet viselték, hanem alapbeállításra állt.

Öröm az ürömben, hogy a játék újra letöltése után Dark_Nexis már meglelte a neveit, vagyis csak a szervereket sikerült leelőznie, viszont így is aggodalomra ad okot, hogy ezek szerint a Hello Games gépei nem tudnak időben megbirkózni ekkora adatmennyiséggel, és még nekünk kell türelmesnek lennünk, ha elkeresztelt planétáink neveit szeretnénk viszontlátni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!