• Norman Reedust a Silent Hillsről kérdezték
  • A színész örül, hogy inkább a Death Stranding valósult meg

Bár Norman Reedus és a videojátékok kapcsolatáról elsőre mindenkinek a héten megjelenő Death Stranding ugrik be, az ismert színész és Kodzsima Hideo kapcsolata valójában korábban, még a Konaminál indult, ő játszotta volna ugyanis a főszerepet a japán dizájner és Guillermo del Toro által rendezett Silent Hills című Silent Hill-rebootban. Kodzsima távozásával azonban a projektet is lelőtték.

norman-reedus-orul-hogy-nem-keszult-el-a-silent-hills.jpg

A páros végül a Death Strandingben mégis együtt dolgozhatott, Reedus pedig nagyon örül annak, hogy így alakult.

"Úgy voltam vele: hála az égnek, hogy nem jött össze, mert ez sokkal jobb lett. Teljesen más. Igazán megismerhettem Hideo gondolkodását. Őszintén szólva örülök annak, hogy a Silent Hills végül nem valósult meg, mert így sokkal inkább bepillantást nyerhettem abba, hogyan dolgozik, hogyan gondolkodik, és teljesen oda vagyok ezért az emberért" - mondta a Hollywood Reporternek adott interjújában.

Reedust a P.T. néven futó demóról is kérdezték, melyről egyébként a mai napig derülnek ki újabb titkok, köszönhető annak, hogy már csak nem hivatalos formában elérhető. A színész azt mondta, hogy ő maga soha nem próbálta, de mást látott vele játszani, és hátborzongatónak tartja.