Érdemes felkészülni arra, hogy az elkövetkezendő napokban meg fognak szaporodni a Call of Dutyval kapcsolatos hírek, ugyanis már vészesen közelít az új rész hivatalos bejelentése. Sajnos konkrétumokkal még most sem szolgálhatunk, de minden valószínűség szerint a Ghosts lesz az alcím, s még idén a boltokban lesz a játék, mely talán egy új grafikusmotort is kap.

A friss pletyka szerint az állítólag ma kihelyezésre kerülő promóciós poszter egyik oldala leleplezte a játék megjelenési dátumát, mely nem más, mint november 5. Ezt nyugodtan biztosnak vehetjük, hiszen a matéria nélkül is az volt a legbiztosabb tipp, hogy az ünnepi szezon közvetlen közelében kerül boltokba az új játék -- már évek óta így van.

A hivatalos bejelentés, ha minden igaz, még ezen a héten meg fog történni, amit alátámaszt az, hogy elindult a játék kedvcsináló oldala, ami pontosan semmi lényegi információt nem árult még el, csupán egy koponya képét láthatjuk, ami úgy látszik, visszatérő motívum lesz, ugyanis a poszterre is ezt pingálták.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!