Street Fighter IV irányítópadA folytatás konzolokon már megjelent és hatalmas sikert aratott, ugyanis két hét alatt 2 millióan voltak kíváncsiak a játékra, ami érthető is, hiszen minden értékelés örömódákat zengett. Akik már kipróbálták, egybehangzóan állítják, hogy a grafikai és játékmenetbeli újítások mellett a játék a nagy etalon, az SFII hangulatát idézi, ez pedig minden rajongónak bőven elegendő ösztönzés a vásárlásra.

A játék körüli őrületet jól mutatja, hogy a Capcom kezdetben egy kissé bizonytalan volt a nyitóbuli sikerét illetően, így a pontos helyét és az időpontját is közölte a hivatalos oldalon, ez viszont rossz döntés volt, mert az 1500 fősre tervezett rendezvényt több mint négy ezer rajongó szállta meg, így sokan kinn maradtak, főleg újságírók, de még a meghívott zenekart sem akarták beengedni.

Na, de elkanyarodunk egy kicsit az eredeti témától, miszerint nyáron érkezik a Street Fighter IV PC-s verziója, aminek a tiszteletére a Capcom azt tervezi, hogy egy limitált gyűjtői kiadást is megjelentet, amiben megtaláljuk a Mad Catz cég direkt a játékhoz készített eszközét (képünkön). Ezzel a játékvezérlővel a jó öreg játéktermek hangulata költözik az otthonunkba, és habár voltak rá apróbb panaszok, a profi játékosok csak erre esküsznek.