A múlt héthez hasonlóan ismét egy Redragon mechanikus gamer billentyűzet lehet a tiéd, ha részt veszel az Esport1.hu és a Redragon közös nyereményjátékában!

MIKOR INDUL A NYEREMÉNYJÁTÉK?

A nyereményjáték 2021. június 4-én, 18:00-tól indul és egészen 2021. június 5-én 20:00-ig tart.

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

Ha van érvényes magyarországi lakcímed és regisztrált felhasználója vagy a Twitchnek, akkor nincs más dolgod, mint nézni a nyereményjáték időszakában a K&H MN3B R6S mérkőzéseit a Rainbow6HU Twitch csatornán. A dolgod mindössze annyi, hogy amikor megnyílnak a virtuális kapuk, abban az időszakban beírd a Twitch chatre a #redragon kulcsszót, amivel bekerülsz egy kalapba.

mn3b-kovesd-te-is-01.jpg

MI A SORSOLÁS MENETE?

Minden adás alatt folyamatosan lehet jelentkezni a nyereményjátékra a #redragon kulcsszóval. A pénteki és szombati jelentkezéseket összesíti a rendszer, majd a szombati közvetítés végén véletlenszerűen kihúzzák a moderátorok a szerencsés nyertest.

A nyertes kiválasztásra 2021. június 5-én kerül sor a K&H MN3B R6S tizenegyedik fordulójában, ekkor derül ki, hogy kié lesz a Redragon gamer billentyűzet.

MI A NYEREMÉNY?

A legszerencsésebb játékos egy Redragon K592 Amsa-Pro RGB mechanikus gamer billentyűzettel gazdagodik.

Az alábbi élő közvetítéseken tudtok részt venni a nyereményjátékban:

  • 06.04 - K&H MN3B R6S 10. forduló
  • 06.05 - K&H MN3B R6S 11. forduló

A nyereményjáték hivatalos szabályzatát itt elolvashatod. Nézd az adásokat, növeld esélyeidet, ezért játssz minden alkalommal, és legyél te a legszerencsésebb!

r6sguru-nyeremenyjatek-01.jpg