Az MSI háza táján egymást érik az akciók és a nyereményjátékok: még mindig tart az AMD-vel közös akiójuk, a Raise the Game, melynek keretében teljes játékokat (Resident Evil 3, Monster Hunter: World, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint) vagy három havi Xbox Game Pass előfizetést is kaphatsz meghatározott videokártyák és laptopok mellé. Azonban nem árt sietni, mert az akcióban már csak az ezen a héten történt vásárlásokra kiállított számlákkal lehet részt venni. Még szerencse, hogy a lassan végéhez érő (február 28-ig él a lehetőség) promóciót viszont melegváltásban követi a következő, melyben gamer egeret vagy Steam pénztárca-kuponkódot nyerhetsz.

A főnyeremény

Az MSI gyakorlatilag a PC piac összes szegmensében képviselteti magát, saját videokártyáitól az alaplapokon át egészen a perifériákig – ez utóbbiak közt pedig a fülhallgatótól a billentyűzetig mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. Ha pedig már így szóba került a pénztárca, most kis szerencsével nemcsak egy rágcsálót nyerhetsz, hanem Steam tárcádat is feltöltheted jó előre, egy kellemes összeggel a következő vásárlásra vagy éppen leárazásra. Visszatérve a cincogóra, ha Fortuna a kegyeibe fogad, akkor a mostani akció keretében az MSI termékpalettájáról egy GM30 egér büszke tulajdonosa lehetsz.

gm30-performance.jpg

A Clutch GM30 a legtöbb játékos igényeit messzemenőkig kielégíti, és szimmetrikus kialakításának köszönhetően balkezeseknek is megfelelő lehet. A belsőt tekintve a PixArt PMW 3327 szenzora megfelelő precizitást, az Omron kapcsolók pedig kellő élettartamot biztosítanak a rágcsálónak, mely az elmaradhatatlan, tetszés szerint állítható LED-világítással garantáltan minden játékos asztalának hasznos dísze. Az egyébként Dragon Center által támogatott GM30 színáradatát akár az MSI szoftvere nélkül is állíthatjuk, de egészében ott tud kiteljesedni, a szenzor érzékenységének állításával és makrók felprogramozásának lehetőségével.

Egyszerű, mint az egyszeregy

A sorshúzásban való részvételhez pedig nem kell mást tenned, mint ellátogatni a The Right Gear To Rely On aloldalra, és ott bejelentkezni e-mail, Facebook, Instagram, Soundcloud vagy Twitter fiókkal, majd végrehajtani legalább egy feladatot a felsoroltak közül, végül pedig várni a sorsolást. Esélyeid növelése érdekében akár mind a tíz egyszerű küldetésnek eleget tehetsz, így több belépővel nevezve a sorsolásra (de a belépők számától függetlenül minden résztvevő csak egy nyereményre jogosult).

msi-trgtro.jpg

Összesen húsz nyertest sorsolnak az akció lejártát követő 14 napban, a nyerteseket pedig e-mailben értesítik. A szerencsések közt az alábbi nyeremények találnak gazdára:

  • 5 darab MSI GM30 egér (testreszabott)
  • 5 darab, 40 dollár értékű Steam Pénztárca-kupon
  • 5 darab, 20 dollár értékű Steam Pénztárca-kupon
  • 5 nyertes pedig fejenként 3 darab MSI-logós keycappel gazdagszik

Ha pedig már arra jársz, akkor érdemes körülnézni az egyszerű vásárlási tanácsadó segítségével az MSI termékei közt, hiszen egytől egyig kiváló minőségű cuccokkről van szó.