A Fallout: New Vegas vezető írója, John Gonzales csatlakozott a Guerrilla Games csapatához -- az átigazolás még szeptemberben történt meg, ám csak most vált nyilvánossá a dolog. Mindez persze önagában még egyáltalán nem volna nagy dolog, hiszen számtalanszor fordul elő, hogy valaki munkahelyet vált, de tudva azt, hogy a csapat egy friss játékon dolgozik, felettébb érdekessé teszi Gonzales felbukkanását.

Az új játékról egyelőre nincsenek konkrétumaink, csupán annyi, hogy egy teljesen friss ötletre alapozó szellemi tulajdonnal van dolgunk, ami egyes pletykák szerint a szerepjáték zsánert fogja bővíteni, illetve most, John Gonzales szakmai profilja láttán (az írta, hogy a nyílt világú szerepjátékokra szakosodott) felmerült az a lehetőség is, hogy egy nyílt világú RPG-t kapunk a viszonylag szűk keretek közé szorító Killzone-játékok után.

A szóban forgó, nagyon rejtélyes projektről egyelőre nincsenek bővebb információnk, de arra már most nyugodtan mérget vehettek, hogy a Guerrilla Games következő játéka szintén PS4-exkluzív lesz.

guerrilla-games.jpg