• Március 11-én debütál a Netflixen a Az Adam-projekt című időutazós sci-fi
  • Egy férfi 2050-ből indul elveszett szerelme után, ám gépe 2022-be viszi őt
  • Találkozik iskolás önmagával, anyjával és azóta elhunyt apjával
  • Főszerepben Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Mark Ruffalo és Zoe Saldana

Sajtóértesülések szerint a Netflix már megrendelte a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) második részét, a szolgáltató azonban előbb egy rendhagyó, komolyabb szerepet szán Ryan Reynolds számára. Az Adam-projekt pikantériája, hogy az a Shawn Levy rendezi, aki a Stranger Things több epizódja mellett Reynolds tavalyi sikerfilmjét, a Free Guy munkálatait is felügyelte. Utóbbi elmondása szerint egy kissé cinikus, az élet súlyától megedződött karaktert alakít ezúttal a közönségkedvenc színész.

A március 11-én debütáló film időutazó főhőse 2050-ből érkezik 2022-be. Adam eltűnt szerelmét keresi, amikor azonban meghibásodik a gépe, jobb híján korabeli otthonukat keresi fel. Így találkozik anyjával, azóta elhunyt apjával és kiskamasz énjével. Szüleit Jennifer Garner és Mark Ruffalo alakítják, míg kedvesét Zoe Saldana formálja meg.

mv5bndviowm0zditzgjhms00zwjjlwi0nwitydfdf2fiyzbky2qxywy0xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Vissza a jövőbe emlékezetes pillanatait és Karinthy novelláját idéző jelenet premier előtt látható, ami alapján Reynolds mégsem távolodik el annyira szokásos gesztusaitól, mint ahogy azt a direktor állította. Maga a szituáció viszont izgalmas kedvcsináló a filmhez. Ti megnézitek majd?