Címlapsztorink ebben a hónapban a Far Cry 3, amiért egészen Londonig utaztunk, hogy ott aztán órákig nyúzzuk az idei év egyik legígéretesebbjének tűnő FPS-t -- tapasztalatainkról most négy oldalon számolunk be nektek. Szeptemberben azonban nem csak a kalózokkal vettük fel a harcot, de szerencsénk volt leülni a Hitman: Absolution és a StarCraft II: Heart of the Swarm elé is, így mindkét játékot be tudjuk mutatni nektek. Mellettük pedig szó lesz még a Star Wars 1313-ról, a Crytek féle Warface-ről, az új Nevewinterről és Football Manager 2013-ról is. A teljes listát -- szokás szerint -- ERRE találjátok.

Októberben is PC Guru!Októberben is PC Guru!Októberben is PC Guru!

Tesztek terén sincs miért panaszkodni, hacsak amiatt nem, hogy nagyon kellett matekoznunk, hogy minél több játékot be tudjuk zsúfolni a magazinba. Végül összesen 24 értékeléssel is ellátott cikk került a lapba, többek között olyan nagyágyúk, mint a Borderlands 2, a Resident Evil 6, az F1 2012, a Battlefield 3: Armored Kill, a Torchlight II, a The Testament of Sherlock Holmes és az XCOM: Enemy Unknown -- ez utóbbi nagyon meglepett minket, az újság olvasását érdemes ]{redenc mester részletes tesztjével kezdeni.

Persze nem feledkeztünk meg a kisebb címekről sem, így bevizsgáltuk az I Am Alive PC-s verzióját, kielemeztük a zseniális Natural Selection 2-t, megnéztük a legújabb Sims 3 kiegészítőt, és jó pár meccset lenyomtunk a PES 2013-ban is. Ismét van mobiljáték, Nintendo 3DS és PS Vita rovat -- a tesztek teljes listáját ITT böngészhetitek át.

Borderlands 2 JátékképekResident Evil 6 JátékképekXCOM: Enemy Unknown Játékképek

Természetesen nem hagyhattuk szó nélkül a Black Mesa megjelenését sem, a Klasszikusok újrajátszva rovatunkban pedig az Operation: Flashpoint került terítékre. Hardver fronton leteszteltük az MSI GTX 660 Ti kártyáját, és közelebbről is szemügyre vettük az ASUS Zenbook Prime-ját, a Samsung Galaxy S Wifi 4.2-esét, illetve ezúttal kaptok memória- és alaplap bemutatókat is.

TELJES JÁTÉK: CODENAME PANZERS - COLD WAR


E havi teljes játékunk a Codename Panzers: Cold War, ami nem csak, hogy egy hazai fejlesztésű, ráadásul remek stratégia (ami teljesen magyarul szól a játékosokhoz), de a mérete sem volt hatalmas, így bőven jutott tartalom a DVD-mellékletre. 5 videoteszt (XCOM: Enemy Unknown, Guild Wars 2, Borderlands 2, BF3: Armored Kill, Torchlight II), 5 ingyenes játék, továbbá film- és játékelőzetesek várják az érdeklődőket.

És ez még nem minden, hiszen a DVD tasakján ezúttal találhattok egy 15 jegyű kódot is, amivel beregisztrálhattok a World of Warplanes zárt bétájába, és az elsők között próbálhatjátok ki a World of Tanks levegőben játszódó változatát.

FRISS PC GURU A WEBSHOPBÓL!


Ha esetleg nálatok nem kapható a magazin, vagy esetleg már elfogyott a megszokott helyen, akkor sincs baj, hiszen a lap megrendelhető közvetlenül a kiadótól is, 1995 forintért, ez az ár pedig már a postaköltséget is tartalmazza!

A 2012/11-es PC Guru október 11-től (csütörtök) kapható országszerte az újságárusoknál, 1995 forintért. A lap elérhető digitális verzióban is a DIMAG és a 3D digitális publikáció rendszerben is, illetve elérhető iOS és Android platformokra is!


Kedvcsináló videónk a 2012/11-es PC Guruhoz!