Az Alice: Otherlands még egyáltalán nem biztos, hogy el fog készülni, sőt, igazából alig tudunk róla valami biztosat, hisz a tervezőzseni American McGee is csak valamikor júlusban tervezi elindítani a játék Kickstarter-kampányát. Ugyanakkor a Spicy Horse csapata nagyon aktív a Facebookon: már az árról és az üzletmodellről is tudunk ezt-azt.

Az Alice: Otherlands elvileg 15 dolláros áron lesz kapható, egyszer kell majd online aktiválni, és utána internetkapcsolat nélkül is végig lehet kaszabolni a történetet. Igen ám, de mindenki, aki játszott a remek Alice: Madness Returnsszel, tudja, hogy a fejlesztett fegyverek és a különböző kosztümök nélkül csak félkarú óriás lehet a játék. Ezeket pedig nem kapjuk meg offline játszva, és valószínűleg fizetnünk is kell majd egy-egy holmiért (mikrotranzakció, hellóka!). Persze még semmi sincs kőbe vésve, a tervek rengeteget változhatnak.

Érdekesség viszont, hogy az ominózus posztban "esetleges szövetségesekről" is szó esik -- ez minden bizonnyal valamiféle kooperatív multiplayert vetít előre. Mi tagadás, érdekes lenne látni, ahogy két, merőben eltérő ruhába öltöztetett Alice vagdalkozik a véres konyhakéssel. A Spicy Horse munkatársai egy képet is megosztottak a különböző öltözékek koncepciójáról, ezt alant tekinthetitek meg.

Alice: Otherlands ruhák

Alice: Otherlands -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert