A felhozatalban megtaláljuk többek között Dantét a Devil May Cry-szériából, Narikót a Heavenly Swordból, Sackboyt a LittleBigPlanetből, és Sir Daniel Fortesque-t a MediEvil játékokból. Hozzájuk kisegítő karakterek csatalakoznak, úgymint Sam a Metal Gear Risingból vagy Captain Qwark a Ratchet & Clankből.

Óriási PlayStation All-Stars Battle Royale szivárgás

Ők mind használatba vehetik a Sony konzoljára megjelent játékokban feltűnt fegyvereket és egyéb tárgyakat, hogy rövid időre a többi ellenfél fölé kerekedjenek. A harcosok rakétavetőket, dárdákat, golfütőket, gravitációs pajzsokat és még sok más egyebet használhatnak.

A PlayStation All-Stars Battle Royale a friss információk szerint rengeteg játékmóddal érkezik majd: megtaláljuk a hagyományos verekedést, lesznek kihívások, helyi hálózaton történő verekedés, oktatómód, CTF, King of the Hill és egyebek. A meccseken beállíthatjuk a mesterséges intelligencia nehézségét (Easy, Normal, Hard, Insane), a játékszabályokat, és persze a pályát is kiválaszthatjuk -- lehetőségünk lesz az Infamous, a Twisted Metal, a BioShock Infinite vagy éppen a LocoRoco által inspirált pályán megütközni.

Óriási PlayStation All-Stars Battle Royale szivárgás